Legehuset

Læs om vores lokaler

Jeres børn vil blive passet i rummelige omgivelser, hvor man stadig vil mærke den hjemmelige hygge.

En lille beskrivelse af dagplejen:

I kommer ind i en dejlig stor gang hvor jeres barns barnevogn kan stå opbevaret, så den ikke skal stå ude i koldt og fugtigt vejr. Der er selvfølgelig også mulighed for at sove indenfor til de børn der ikke sover i barnevogn.

Videre kommer I ind i en stor garderobe, hvor der er god plads til at børnene kan øve sig i at få overtøj af og på. Det kan godt kræve lidt store armbevægelser🤩🤪😠😀

Igennem garderoben kommer vi ind i køkken/alrum. Der er god plads til vi kan spise, bage, hjælpe til i køkkenet og lave kreative ting. Som vi elsker.

Børnenes elskede legekøkken med en masse tilbehør er ligeledes i køkken/alrummet.

Videre ind i det store legerum hvor man har uanede mængder af muligheder i forhold til leg. Der er god plads til motoriske lege, så som balance baner og danselege. Der er hygge hjørne med madrasser og puder til højtlæsning og sanglege. Der ud over er der rig mulighed for at lege med dagplejens skønne legetøj🙃

Der er en dejlig lukket have med en masse udendørs legetøj. Der er gyngestativ med sansegynge og almindelig gynge. Vi har et skønt legehus, som bliver brugt flittigt. Sidst men ikke mindst har vi en stor sandkasse, som vi alle elsker. Der bliver lavet mange "kager".

Fordele ved pasningsordning til 10 børn

-Jeres børn lærer at omgåes en større børnegruppe i hjemmelige omgivelser.

-Overgangen til børnehaven kan være nemmere da barnet har haft flere børn og voksne omkring sig.

-Vi børnepassere kan opdele børnene efter behov/aldersgrupper i helt bestemte situationer. Derved kan vi tilgodese alle børnene uanset alder.

-Børnene kan knytte sig til begge voksne, og lære at føle tryghed ved mere end en voksen.

 Vi har det så hyggeligt sammen 🙂