Legehuset

Pædagogiske mål

I vores pasningsordning vægter vi højt at tryghed, faste rutiner, nærvær, anderkendelse, tillid, knus og kram er hverdag. Det skaber grundlag for, at jeres barn fysisk og psykisk udvikler sig bedst muligt.

- Vi motiverer jeres barn til forskellige lege, for at jeres barn kan udvikle sin fantasi, kreativitet og motorik, og vi giver jeres barn plads til at fordybe sig i legen.

Vi synger meget og laver mange sjove kreative ting. Børnene elsker når voksdugen bliver lagt på bordet, så ved de at vi skal hygge med noget kreativt. Kun fantasien sætter grænser 🙃🤪Dette bliver for det meste en gave som mor og far får med hjem. Nogen gange sætter vi også noget i børnenes mapper, som de får når de skal i børnehave.

- Forskellige aktiviteter og udfordrende oplevelser er vigtige, for at jeres barn kan udvikle sin selvstændighed, selvtillid, motoriske færdigheder og sit sprog og begrebsverden.- vi styrker jeres barns sociale kompetencer, så jeres barn lærer at være en del af et fællesskab, og om hvordan man begår sig i dette. Hvordan man selv klarer små konflikter og guider barnet til at lære at man skal give plads til alle og vente på at alle er klar. Alle skal have lov til at blive hørt og få deres tur.
 
- Vi hjælper jeres barn med at udvikle færdigheder ved bl.a spisning og af og påklædning. Børnene hjælper med almindelige dagligdagsting så som at finde service, dække bord/rydde af bordet, rydde legetøj op, selv kravle op/ned på puslebordet/højstolene/barnevognen, selv finde sin egen potte og meget andet.  jeres barn får mange succes oplevelser, ved at kunne klare så meget som muligt selv. 

Leg ude og inde

Vi priotere udelivet højt, så derfor er vi udenfor i al slags vejr. Der er ikke noget vejr der er dårligt, med den rigtige påklædning😀.  Her kan børnene lære f.eks. at færdes i naturen med respekt, og se på dyrene som findes i denne. Motoriske udfoldelser foregår bla. ved leg i haven, gåture, en tur i skoven, ud at handle ind eller besøge lokale legepladser. Dog vil vi tage meget hensyn de de helt små børn, som ikke kan gå. De bliver hurtigere kolde, og derfor vil vi nogen gange springe en god leg i regnvejr eller meget koldt vejr over. 

De indendørs motoriske aktiviteter kan f.eks. være sanglege med fagter, leg, motorikbane og dans. Børnene får tit mulighed for at lave kreative aktiviteter. Vi læser bøger og får nogen dejlige snakke om disse.
Disse aktiviteter er afhængig børnenes motivation og udvikling.

Nyeste kommentarer

25.07 | 20:23

Hej. Jeg er interesseret i jeres ledige plads d. 1/10 2021. 🤗 vil i kontakte mi...

05.08 | 06:11

Hej, har i ledig plads til mit barn fra november/december mnd. 2020 ? Vh ...

09.01 | 16:17

Hej Stine. Tusind tak for din besked. Vil du ikke være sød at sende dit tlf nr...

09.01 | 13:08

Jeg har en pige fra 1.7.18, som jeg godt vil reservere en plads til d 1.7.19,...