Velkommen til vores gæstebog

Kære alle. Læg gerne en lille hilsen. Er du forældre til et af vores dagplejebørn, bedsteforældre, venner eller er du bare forbi hjemmesiden, så læg gerne en hilsen. Det er så hyggeligt for os alle :-) Også selv om vi ikke kender hinanden. God dag :-)

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Maria og Michael Stisen, d. 02-01-2017
Kære Janne og Mette... Så er Linea og ikke mindst hendes forældre kommet godt igang med børnehavelivet. Vi savner jer og taler tit om jer, selvom Linea i den grad var klar til børnehavelivet. Skulle der sidde nogen derude og overveje om I er kompetente til at varetage pasningen at guldklumperne så kan vi kun anbefale jer.. Nærvær, omsorg, respekt og anerkendelse i børnehøjde er bare nogle at de værdier som vores hjertebarn er blevet mødt med i den tid hun gik i dagplejen. I har formået at skabe et sted hvor små mennesker ses, høres og anerkendes, hvor der er plads til leg og udvikling uanset om man er lille eller stor, og hvor hverdagen foregår i trygge rammer. I evner at skabe en hverdag med genkendelighed og rutiner, men også en hverdag hvor der er plads til leg i haven, motorik indenfor, kreative projekter, ture i skoven, på bondegård eller rundt i området til de andre legekammerater. Vores datter har nydt at "gå på arbejde" hos jer, og vi er ikke et sekund i tvivl om at hverdagen hos jer har givet hende de bedste forudsætninger for at starte livet i børnehave. I stiller kærlige og rimelige krav til selvhjælp og opførsel og guider i børnehøjde når dagene er svære. Som forældre har vi været 200 % trygge ved at aflevere vores guld i jeres hænder..Jeres overskud og dedikation er ikke kun et 7-16 job. Det vidner Lineas mappe om! En rørende og dejlig beretning om hendes hverdag i jeres hænder, fortalt igennem utallige fine billeder - Billeder som I har brugt jeres fritid på at pynte, og sætte i mappen. Mange tak fordi I passede på vores hjertebarn - Vi glæder os til snart at komme og besøge jer <3 De
Skrevet af Martin og Ditte, d. 29-09-2016
Kærlighed og omsorg bundet op omkring rolige og faste rutiner er kendetegnende for Jannes legehus. Som forældre til Aske i dagplejen kan vi kun indbyde andre til at blive en del af livet i Jannes legehus.
Det kan vi af flere grunde.
For det første er Janne og Mette imødekommende og profesionelle. Der er altid smil på læben, stort overskud og en ro, der smitter af på børnene.
For det andet er hverdagen i dagplejen fyldt med aktiviteter, der udfordrer, skaber tryghed og ryster børneflokken sammen. Der er altid gang i den - meget tid bliver brugt uden for i al slags vejr og samtidig er der tid til musik og kreativitet indendørs.
Slutteligt er det fantastisk aldrig at have afleveret eller hentet et ulykkeligt barn. Det er tydeligt, at Aske holder af Janne og Mette og hele dagligdagen i dagplejen på grund af tryghed og daglige rutiner, der er til at forstå.
... og så gør det heller ikke noget, at der dufter af nybagte boller, når man afleverer om morgenen.
Vi kan som forældre kun støtte op og anbefale Jannes Legehus. Et hus fyldt med omsorg, fleksibilitet og masser af kærlighed.
Den største anbefaling er måske, at vi skrev vores 6 uger gamle Thue op inden han blev født :)
E-mail:
Skrevet af Sonny Møller, d. 23-09-2016
Kan på det varmeste anbefale Jannes Legehus, som kommende privat dagpleje for jeres ”småfolk”. Vi som forældre, har fra første forbesøg slet ikke været i tvivl om vi skulle vælge Jannes Legehus og Janne og Mette som vores dagplejere. Fra første gang man træder inden for dørene, mærker man engagementet, ordenligheden og den ro der hersker i dagplejen. Der er ingen tvivl om, at roen ikke skabes gennem ”kæft trit og retning” – men gennem letgenkendelige rutiner/ strukturer og masser af anerkendelse og omsorg, hvilket er med til, at give tryghed til det enkelte barn og gruppen som helhed – hvilket er basalt for indlæring og udvikling.

Når vi aflevere Clara om morgenen, er det fast rutine, at Mette eller Janne giver sig tid til at vinke farvel sammen med Clara i det store ”farvel vindue” ud til parkeringspladsen.

Vi oplever at Clara på daglig basis, udfordres i passende grad af de forskellige aktiviteter, som gennemføres i dagplejen. (I haven, ture på legepladser i nærmiljøet, ”mini” bondegårdsbesøg, mange forskellige kreative aktiviteter, sang og musik, mm.)

Når vi henter Clara om eftermiddagen, er der altid mulighed for en lille snak med Mette og Janne og kort hører om hvordan dagen er gået.
Der bliver ligeledes holdt sommer og jule-komsammen, som giver os forældre, mulighed for at lærer hinanden bedre kende.

Mange hilsner fra 2 meget tilfredse forældre
Pernille og Sonny
E-mail:
Skrevet af Lasse Brokmose, d. 30-10-2015
Kære Janne
Så er det desværre sidste dag for Ella i dag.
Jeg vil bare sige tak for en fantastisk tid hos dig.
Ella har altid været rigtig glad for at være hos dig, og vi som forældre har altid været meget trygge ved at du passer på hende.
Vi har altid værdsat dit meget smilende og glade måde at være på, og især den fleksibilitet du har vist når nu vi har så skiftende arbejdstider :-)
Jeg vil hermed meget gerne anbefale dig til alle der læser dette, og give mine bedste anbefalinger.
Skulle der være nogen, der gerne vil have en uddybende snak, må I meget gerne kontakte mig.
Jeg ønsker dig alt det bedste i fremtiden, og jeg håber vi må kigge forbi en dag, og ellers ses vi nok i lokalområdet.
De kærligste hilsner fra Lasse
E-mail:
Skrevet af Charlotte Brandt, d. 04-12-2014
Kære søde Janne.
Jeg vil bare takke dig fordi du er som du er, altid glad, frisk og i dejligt godt humør. Jeg håber det lykkes for mig og få huset fuld af dejlige unger som du har, vil ihvertfald takke dig fordi du prøver ligeså meget som jeg selv for at det vil lykkes. Glæder mig så meget til når vi skal til tumletime, i skoven, på legepladsen, til dyrene og ellers bare lege i en af vores fantastiske haver vi har..
Mange Knus og Kram Charlotte.
E-mail:
Skrevet af Jonna Knudsen, d. 23-09-2014
Hej Janne. Ja jeg vil lige skrive en hilsen. God og flot hjemmeside. Dejligt at der bliver leget så meget med mange ting, fortsæt, og held og lykke med dagplejen.
Kram Faster Jonna
E-mail:
Skrevet af Legetanten, d. 15-09-2014
Hej "Boss"
Jeg glæder mig officielt at blive en del af Jannes legehus, når jeg kan kalde mig Vikar i den nærmeste fremtid. :-) Det er så givende at gå fra at hjælpe de ældre den ene dag til den næste de yngste..
Knus Legetanten
E-mail:
Skrevet af Anni Fredriksen, d. 14-09-2014
Hej Janne.
Det har været en fornøjelse at se din legestues udvikling siden du startede. Der er mange udfordringer til de små poder, men også til dig selv. Du udvikler dine pædagogiske evner hele tiden, til stor gavn for dine børn.
E-mail:
Skrevet af Merete Reichelt, d. 14-09-2014
Hurra for min dagplejemor Janne - hun er bare den bedste:-)

Hurra for hendes dejlige humør, hendes energi, omsorg og trygge hverdag hun giver os børn.

Hurra for alle de dejlige aktiviteter hun laver med os- synger, gåture i skoven, leg i haven og kreative ting som vi stolte glæder os til at give vores forældre.

Til sidst et hurra for det frie valg der gør det muligt for min mor og far selv at beslutte at det var dig, Janne, der skulle passe mig.

Du er med til at give mig den bedste start på livet:-)

Kærlig hilsen Frederik

E-mail:
Skrevet af Anette Lau, d. 23-03-2013
Her lige en lille hilsen fra Nordfyn :-) Kan varmt anbefale Janne som dagplejemor. Vi havde Janne de første år til Marcus, som idag er seks. Janne var en super god dagplejer med hjertet det rigtig sted, og børnene var altid i fokus de elskede hende. Janne kan varmt anbefales. :-) Held & lykke knus Marcus & Anette Lau
E-mail:
Skrevet af Mette Daugaard, d. 22-02-2013
Den er SÅ fin din hjemmeside.
Til folk som leder efter dagplejeplads til jeres lille kæreste eje, så tænk ikke så meget over det! Har du mulighed for det, så få endelig dit barn anbragt ved Janne. Jeg selv, skal have en lille til maj, og der var ikke noget jeg ville ønske højere end at jeg boede noget tættere på Janne, så min lille kunne blive passet ved hende. Og dukker muligheden på en eller anden mystisk vis op, så tvivler jeg ikke et sek. på hvor jeg skal have ham passet!
Janne er simpelthen den mest omsorgsfulde, opmærkesomme og kærlige person, og lige egnet som dagplejer!
Held og lykke Janne.
Stort knus Mette
E-mail:
Skrevet af Hanne Christiansen, d. 30-01-2013
Bedre dagpleje fåes ikke.Stort tillykke med titlen
E-mail:
Skrevet af Lene Banke Christensen, d. 30-01-2013
Hej Janne sikke en flot hjemmeside du har fået lavet, er slet ikke i tvivl om at de små trolde får det godt hos dig :-)

Knus Lene
E-mail:
Skrevet af lissi hansen, d. 29-01-2013
Ja Janne jeg kan og vil gerne anbefalde dig du er og bliver en kanon dagplejer. Ønsker dig alt held og lykke
Skrevet af Marlene skriver, d. 29-01-2013
De børn som bliver passet hos dig vil få den bedste start på daginstitutions livet. Kram fra en gamle dagplejekollega som bestemt ved hvad du står for omsorg nærhed og en masse sjov.

Nyeste kommentarer

25.07 | 22:23

Hej.
Jeg er interesseret i jeres ledige plads d. 1/10 2021. 🤗 vil i kontakte mig på 27512561
Mvh. Nina.

...
05.08 | 08:11

Hej, har i ledig plads til mit barn fra november/december mnd. 2020 ?
Vh Olga J.
tlf.: +45 52448403

...
09.01 | 17:17

Hej Stine.
Tusind tak for din besked.
Vil du ikke være sød at sende dit tlf nr til mig. Så skriver jeg lige til dig😃
Venligst Janne.

...
09.01 | 14:08

Jeg har en pige fra 1.7.18, som jeg godt vil reservere en plads til d 1.7.19, hun kommer nok først til at starte i uge 31. Mvh Stine

...