Velkommen til vores gæstebog

Kære alle. Læg gerne en lille hilsen. Er du forældre til et af vores dagplejebørn, bedsteforældre, venner eller er du bare forbi hjemmesiden, så læg gerne en hilsen. Det er så hyggeligt for os alle :-) Også selv om vi ikke kender hinanden. God dag :-)

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Line, d. 05-02-2020
Det aller bedste sted!
Det er så dejligt, at komme et sted hvor alle børn synes at trives - ingen kaos, skrig eller skrål.
Det er skønt at se, hvor kreative I er med børnene.
I er altid åbne, smilende og imødekommende. Vores datter kunne ikke blive passet et bedre sted - de varmeste anbefalinger herfra.
E-mail:
Skrevet af Camilla Andersen, d. 26-09-2019
Kære Janne og Mette.
Hjalte og vi (hans mor og far) vil gerne sige tusind tak til jer to. Tak for alt det kærlighed og tryghed i har givet Hjalte. Et bedre start i livet kunne han simpelthen ikke få. Vi vil gerne anbefale jer to til andre, da børnene ved jer får så meget kærlighed. Den tid og omsorg i giver hvert barn er guldværd. Vi har ikke på noget tidspunkt fortrudt vores valg. For Hjalte (og også mor og far) har været mere end tilfredse. Morgen rutinerne hos jer, har været med til, at hans dag er startet godt. Det at I spørger ham om morgen, om han har sovet godt, givet ham morgen knus og vinket farvel til os fra vindueskammen har medvirket til at vi har kunne gå derfra med en dejlig ro i maven. I har været så gode til at trøste Hjalte, og været så gode til at aflæse hans signaler. I er uden tvivl de to bedste dagplejere. I er meget savnet, og vi snakker stadig jævnligt hjemme hos. I vil altid være gemt i vores hjerter. Tak tak tak fra os alle tre <3 <3
E-mail:
Skrevet af Anita & Robert, d. 06-06-2019
Kære Mette og Janne
Verdens bedste dagpleje. Vi og især Karla har været enormt glade for jer og jeres hjerterum. I har taget jer så godt af hende, så vi som forældre trygt kunne passe vores arbejde og samtidig vide at Karla var i gode hænder. I har lært og præget hende og givet hende en god start på livet.
Vi kommer alle til at savne jer💕
Skrevet af Amanda Fruergaard, d. 29-04-2019
Jeg havde fået anbefalet Mette og Janne, da jeg var gravid med min datter, Ea. Derfor kontakter jeg dem for høre nærmere, gudskelov havde de plads til Ea. Jeg kunne ikke have valgt mere rigtig. Disse to kvinder er helt fantastiske og min datter elsker at være i dagpleje, og vil oftest ikke med hjem, når jeg kommer for at hente hende. Alle børn fortjener en Mette og Janne i deres liv. Så tøv ikke, du vil fortryde, hvis dit barn ikke fik bare en, men to helt vidunderlige børnepassere med hjertet på rette sted.
Skrevet af Louise og Thomas, d. 13-08-2018
Vi kan varmt anbefale Legehuset hos Janne og Mette! Vi er så taknemmelige for den gode start på institutions livet vores datter Josephine har fået - vi ville ikke have valgt anderledes og er glade for alt hvad hun har lært og kan tage med sig derfra. Vi oplever både Janne og Mette som kærlige og rigtig gode forbilleder for børnene, men hvor de samtidig lærer at respektere andre og deres grænser. Kan til hver en tid anbefale legehuset! De varmeste hilsner Thomas og Louise
E-mail:
Skrevet af Skrevet af Kim og Simone, d. 1/12 - 2017, d. 01-12-2017
Jeg tror mange forældre kender til de mange overvejelser der er, når det handler om valg af enten vuggestue eller dagplejer til ens barn. Vi kunne se både fordele og ulemper ved begge dele, men hos Janne og Mette får man virkelig det bedste fra begge muligheder. Der er nærhed, hygge, omsorg og en tryg hverdag samtidig med at der er 10 børn/mange legekammerater og flere voksne at skabe en relation til. Et koncept vi synes er genialt og helt perfekt for vores datter.

Som mor tror jeg alle kender til den ”frygtelige” tanke der hedder: ”en dag skal jeg aflevere mit barn og jeg skal starte arbejde igen”. Det kan næsten gøre ondt helt ind i knoglerne at skulle lave den adskillelse. Kaya kunne i starten godt blive ked af det, når hun skulle afleveres og det var for os som forældre forfærdeligt at gå ud af døren når ens barn græder/skriger. Janne og Mette var/er helt fantastiske til at håndtere sådanne situationer. Vi fik hurtigt en såkaldt ”status-sms” og billeder af Kaya, når hun var faldet til ro og i gang med en leg. Det gav os en kæmpe ro i maven og en god tryghed.

Vi oplever en lille pige, der trives når hun er i dagpleje og som elsker når de er ude, i skoven og når Bonnie (Jannes hund) kommer på besøg. Vi kører også en del km. hver dag for at hente og bringe, men det er med glæde, når vi kan se hvor meget Janne og Mette tilfører af værdi til vores datters opvækst og hverdag.

Hvis du er i tvivl om du skal vælge Jannes stordagpleje eller ej, så vil vi anbefale at tage ud og besøge dem så du ved selvsyn kan se hvilket fantastisk sted det er og hvilke faciliteter de råder over.
Skrevet af Mads og Heidi, d. 03-11-2017
Vores lille Lauge har nu gået i dagplejen i 2 måneder - 2 måneder fyldt med glæde og udvikling. Lauge elsker at komme i dagplejen, han rækker ud efter Mette eller Janne, når han afleveres og vinker med glæde farvel til mor og far. Han er glad når vi henter ham, men vil sjældent med hjem. (Håber ikke, det siger mere om forældrene ;-)) En dagpleje med de bedste rammer og masser af hjerterum. Mette og Janne er søde og imødekommende, der er styr på tingene, faste rutiner og de laver sjove, spændende og hyggelige aktiviteter med børnene.
Vi kører gerne 8 kilometer ekstra for at aflevere og hente vores dreng i Jannes legehus, som er trygt, rart og med gode værdier. Han har udviklet sig helt vildt, siden han er startet.
Vi kan kun give dagplejen de bedste anbefalinger, ud fra det som vi har oplevet indtil videre.
Skrevet af Flemming, d. 02-11-2017
Kære Janne
Som pårørende til Mette, har det siden hun startede for lidt over 2 år siden, været en stor fornøjelse at sende hende i dagpleje hos Jannes Legehus hver morgen. Det er tydeligt en Mette som stortrives og elsker at være i dagplejen. Beviset på dette får vi serveret på en glad og engageret måde hver eftermiddag når hun kommer hjem fra dagplejen. Hun fortæller ivrigt om alle de sjove, lærerige og skønne oplevelser hun har med børnene. Det er uden tvivl en af de aller bedste beslutninger vi har truffet, dengang i 2015, da vi valgte at hun skulle starte i Jannes Legehus. Vi glæder os til at sende og modtage en glad Mette i mange år endnu, og alle børnene i Jannes Legehus, både nu og i fremtiden, er bare de heldigste børn. Et stort kærligt tak fra Mettes familie.
Skrevet af Kathrine Havndrup Rasmussen, d. 07-02-2017
Som enlig mor til Mathilde i dagplejen, kan jeg kun give Janne og Mette de varmeste ord og anbefalinger med på vejen! Det at kunne hente en glad og smilende pige hver eftermiddag i dagplejen, vidner om at omsorg, anerkendelse, tryghed samt nærvær er værdier som vægtes meget højt! Jeg kan ikke nævne en eneste gang, hvor jeg har oplevet, at min datter har udvist nogen form for utilfredshed over at skulle i dagpleje, ikke en! Ligeledes har jeg aldrig nogensinde følt mig utryg over, at skulle aflevere hende hos Janne og Mette! For jeg har kun rosende ord, at sige om den måde de engagere sig for børnene på, og hvor meget ankerkendelse og omsorg de udviser for dem. Herhjemme snakker vi meget om dagplejen, om hvad de har lavet og hvad de har leget med, og tit og ofte har Mathilde allerede været på vej ud af døren og klar til en dag i dagplejen, selvom at hun har haft en fridag eller weekend, og det må man jo sige er fuldstændig fantastisk som forælder at opleve dette, for det må da være et klart tegn på at trivslen er i top.
Når jeg sidst på året skal sende min datter videre i børnehave, vil vi kunne se tilbage på en dejlig, tryg, kreativ og ikke mindst trivselsfuld tid i dagplejen, som jeg er sikker på kommer til, at gavne hende ud i fremtiden.

E-mail:
Skrevet af Maria og Michael Stisen, d. 02-01-2017
Kære Janne og Mette... Så er Linea og ikke mindst hendes forældre kommet godt igang med børnehavelivet. Vi savner jer og taler tit om jer, selvom Linea i den grad var klar til børnehavelivet. Skulle der sidde nogen derude og overveje om I er kompetente til at varetage pasningen at guldklumperne så kan vi kun anbefale jer.. Nærvær, omsorg, respekt og anerkendelse i børnehøjde er bare nogle at de værdier som vores hjertebarn er blevet mødt med i den tid hun gik i dagplejen. I har formået at skabe et sted hvor små mennesker ses, høres og anerkendes, hvor der er plads til leg og udvikling uanset om man er lille eller stor, og hvor hverdagen foregår i trygge rammer. I evner at skabe en hverdag med genkendelighed og rutiner, men også en hverdag hvor der er plads til leg i haven, motorik indenfor, kreative projekter, ture i skoven, på bondegård eller rundt i området til de andre legekammerater. Vores datter har nydt at "gå på arbejde" hos jer, og vi er ikke et sekund i tvivl om at hverdagen hos jer har givet hende de bedste forudsætninger for at starte livet i børnehave. I stiller kærlige og rimelige krav til selvhjælp og opførsel og guider i børnehøjde når dagene er svære. Som forældre har vi været 200 % trygge ved at aflevere vores guld i jeres hænder..Jeres overskud og dedikation er ikke kun et 7-16 job. Det vidner Lineas mappe om! En rørende og dejlig beretning om hendes hverdag i jeres hænder, fortalt igennem utallige fine billeder - Billeder som I har brugt jeres fritid på at pynte, og sætte i mappen. Mange tak fordi I passede på vores hjertebarn - Vi glæder os til snart at komme og besøge jer <3 De
Skrevet af Martin og Ditte, d. 29-09-2016
Kærlighed og omsorg bundet op omkring rolige og faste rutiner er kendetegnende for Jannes legehus. Som forældre til Aske i dagplejen kan vi kun indbyde andre til at blive en del af livet i Jannes legehus.
Det kan vi af flere grunde.
For det første er Janne og Mette imødekommende og profesionelle. Der er altid smil på læben, stort overskud og en ro, der smitter af på børnene.
For det andet er hverdagen i dagplejen fyldt med aktiviteter, der udfordrer, skaber tryghed og ryster børneflokken sammen. Der er altid gang i den - meget tid bliver brugt uden for i al slags vejr og samtidig er der tid til musik og kreativitet indendørs.
Slutteligt er det fantastisk aldrig at have afleveret eller hentet et ulykkeligt barn. Det er tydeligt, at Aske holder af Janne og Mette og hele dagligdagen i dagplejen på grund af tryghed og daglige rutiner, der er til at forstå.
... og så gør det heller ikke noget, at der dufter af nybagte boller, når man afleverer om morgenen.
Vi kan som forældre kun støtte op og anbefale Jannes Legehus. Et hus fyldt med omsorg, fleksibilitet og masser af kærlighed.
Den største anbefaling er måske, at vi skrev vores 6 uger gamle Thue op inden han blev født :)
E-mail:
Skrevet af Sonny Møller, d. 23-09-2016
Kan på det varmeste anbefale Jannes Legehus, som kommende privat dagpleje for jeres ”småfolk”. Vi som forældre, har fra første forbesøg slet ikke været i tvivl om vi skulle vælge Jannes Legehus og Janne og Mette som vores dagplejere. Fra første gang man træder inden for dørene, mærker man engagementet, ordenligheden og den ro der hersker i dagplejen. Der er ingen tvivl om, at roen ikke skabes gennem ”kæft trit og retning” – men gennem letgenkendelige rutiner/ strukturer og masser af anerkendelse og omsorg, hvilket er med til, at give tryghed til det enkelte barn og gruppen som helhed – hvilket er basalt for indlæring og udvikling.

Når vi aflevere Clara om morgenen, er det fast rutine, at Mette eller Janne giver sig tid til at vinke farvel sammen med Clara i det store ”farvel vindue” ud til parkeringspladsen.

Vi oplever at Clara på daglig basis, udfordres i passende grad af de forskellige aktiviteter, som gennemføres i dagplejen. (I haven, ture på legepladser i nærmiljøet, ”mini” bondegårdsbesøg, mange forskellige kreative aktiviteter, sang og musik, mm.)

Når vi henter Clara om eftermiddagen, er der altid mulighed for en lille snak med Mette og Janne og kort hører om hvordan dagen er gået.
Der bliver ligeledes holdt sommer og jule-komsammen, som giver os forældre, mulighed for at lærer hinanden bedre kende.

Mange hilsner fra 2 meget tilfredse forældre
Pernille og Sonny
E-mail:
Skrevet af Lasse Brokmose, d. 30-10-2015
Kære Janne
Så er det desværre sidste dag for Ella i dag.
Jeg vil bare sige tak for en fantastisk tid hos dig.
Ella har altid været rigtig glad for at være hos dig, og vi som forældre har altid været meget trygge ved at du passer på hende.
Vi har altid værdsat dit meget smilende og glade måde at være på, og især den fleksibilitet du har vist når nu vi har så skiftende arbejdstider :-)
Jeg vil hermed meget gerne anbefale dig til alle der læser dette, og give mine bedste anbefalinger.
Skulle der være nogen, der gerne vil have en uddybende snak, må I meget gerne kontakte mig.
Jeg ønsker dig alt det bedste i fremtiden, og jeg håber vi må kigge forbi en dag, og ellers ses vi nok i lokalområdet.
De kærligste hilsner fra Lasse
E-mail:
Skrevet af Charlotte Brandt, d. 04-12-2014
Kære søde Janne.
Jeg vil bare takke dig fordi du er som du er, altid glad, frisk og i dejligt godt humør. Jeg håber det lykkes for mig og få huset fuld af dejlige unger som du har, vil ihvertfald takke dig fordi du prøver ligeså meget som jeg selv for at det vil lykkes. Glæder mig så meget til når vi skal til tumletime, i skoven, på legepladsen, til dyrene og ellers bare lege i en af vores fantastiske haver vi har..
Mange Knus og Kram Charlotte.
E-mail:
Skrevet af Jonna Knudsen, d. 23-09-2014
Hej Janne. Ja jeg vil lige skrive en hilsen. God og flot hjemmeside. Dejligt at der bliver leget så meget med mange ting, fortsæt, og held og lykke med dagplejen.
Kram Faster Jonna
E-mail:

Nyeste kommentarer

05.08 | 08:11

Hej, har i ledig plads til mit barn fra november/december mnd. 2020 ?
Vh Olga J.
tlf.: +45 52448403

...
09.01 | 17:17

Hej Stine.
Tusind tak for din besked.
Vil du ikke være sød at sende dit tlf nr til mig. Så skriver jeg lige til dig😃
Venligst Janne.

...
09.01 | 14:08

Jeg har en pige fra 1.7.18, som jeg godt vil reservere en plads til d 1.7.19, hun kommer nok først til at starte i uge 31. Mvh Stine

...
06.10 | 09:54
Ledig plads har modtaget 41